2012-11-22 20:28:15• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Oroszlán - A mai nap már jobb lesz a helyzet

Napi horoszkóp november 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A mai nap sem semmi. Egyik oldalon a Hold a te jegyedből hat, és fokozza a tempót, másik oldalon viszont Mars feszült fényszögben akad össze Uránusszal. Ez tipikus baleseti konstelláció. Kérlek, ma rendkívüli módon vigyázz magadra! Beszéld rá Marsot és a Holdat, hogy ne hajszoljanak szükségtelenül, és kérjed Uránuszt, hogy ne jelenjen meg túlságosan hirtelen módon.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A mai nap nyugtalan lesz. A Hold a tüzes Kos jegyében áll, Mars és Uránusz feszült quadrát fényszög alatt találkoznak egymással. Ez még veszélyt is jelent. Az asztrológiában ezt a kapcsolatot balesetkonstellációnak nevezik. Vigyázz hát magadra! Este, a munka után ismét lesz időd a szerelemre. Elmész otthonról, hogy olyan emberekkel találkozz, akik Vénusszal vannak kapcsolatban? Meghívsz magadhoz valakit?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma érzed először a Nap erejét a Nyilas jegyében. A Hold is a tűz energiamezőjében áll, nevezetesen a Kos jegyében. Ennek ellenére nem szabad túl direkt módon fellépned, mert Mars és Uránusz feszült kapcsolatban állnak egymással. Ez a klasszikus baleseti konstelláció. Mindenekelőtt az autóvezetésnél figyelj oda!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák

A mai nap is az erős Neptunusz hatása alatt áll. Mindenesetre a Hold a Kos jegyéből sugárzik, Mars pedig Uránusszal ütközik össze. Ezek rendkívül ellentmondásos konstellációk. Nem hiszem, hogy túlzok, ha azt mondom: veszélyes a mai nap. Kérlek, légy óvatos! Este egy erős Plútó áll a rendelkezésedre. Ez automatikusan azokkal hoz, kapcsolatba, akik előtted voltak: tehát az őseiddel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mai nap már jobb lesz a helyzet, mert a Hold a Kos jegyében áll. Ez lendületet kölcsönöz. Másrészt viszont feszült kapcsolat jön létre Mars és Uránusz között. Így hát ismét ügyelned kell, hogy ne legyen túl nagy a lendületed. A mai napon tényleg nagy a balesetveszély.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma a Kos jegyében álló Hold veszi át a kormánybotot. Ez nagy mozgásigényt és határtalan optimizmust vált ki benned. Mindenesetre ma Mars és Uránusz is hatnak, ami a való életben is heves összeütközéseket válthat ki. Haladj ma tényleg nagyon lassan! Ha nem muszáj, ne ülj autóba! A baleset- és sebesülésveszély ilyen turbulens energiák mellett nagyon nagy. Ráadásul Merkúr is visszafelé mozog. Mindez legyengít, könnyelművé tesz, és könnyen túlléphetsz a határaidon.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Hold ma a Kos jegyében áll. Ez tulajdonképpen jó tempót ígér. Azt javasolom mégis, hogy maradj nyugodt, mert ma Mars és Uránusz feszült quadrát fényszögben találkoznak egymással. Most könnyen történhet valami, ha túl gyors vagy. Ne engedd, hogy bárki kihozzon a béketűrésedből. Legjobb lesz, ha hallgatsz.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Hold belépett a Kos jegyébe. Együtt a többi pozitív csillaggal élénkké és vállalkozó kedvűvé tesz téged. Azt is meg fogod állapítani, hogy másokkal összehasonlítva jó napod van. Időnként azonban türelemre van szükséged. Ma ugyanis egyes embereket Uránusz és Mars arra indít, hogy felfuvalkodjanak, amíg majdnem megpukkadnak. Ez nagyon az idegeidre megy, de remélem, meg tudod őrizni a nyugalmadat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma egyrészt jobb időszak kezdődik, mert a Hold a tüzes Kos jegyébe lépett, és kapcsolatra lép a te Napoddal. Ez energiát ad, és lendületbe hoz. Másik oldalon viszont Mars és Uránusz harcolnak egymással. Kézenfekvő, hogyha túl vehemensen lépsz fel, valamivel vagy valakivel össze fogsz ütközni. Vagyis: Balesetveszély!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma élénkebb leszel. Úgy is mondhatnám: legalább az egyik szemedet kinyitod. Nekifoghatsz a munkának, de azért legyél még óvatos. Fontos még az is, hogy állj készen a változásokra. Egész biztosan nem fog minden a te fejed után menni. Legyél kicsit engedékenyebb. Vagy: a kerülő úton hamarabb célhoz érhetsz.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ha valamit ma a fejedbe veszel, azt végig is viszed. Uránusz segítségét használod ki. Megélesíti értelmedet, és jó érveket ad a szádba. A tárgyalás ma gyerekjáték a számodra, mert bátor vagy, és fényedet nem rejted véka alá. Keresd hát a párbeszédet! Este a Hold a Kos jegyében örömöt, vidámságot és jó hangulatot áraszt szét. Élvezd ki ezt a könnyedséget, és tedd most félre kötelességeidet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Hold ma a Kos jegyében áll. Ez egy kicsit lestrapál. Embertársaid kicsit óvatlanul járnak el veled, meggondolatlanul járatják a szájukat, és ezzel felbosszantanak. Gyakran kellett már tapasztalnom, hogy a Halak gyakran szenvednek mások tapintatlansága miatt.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: